Friskvårdsbidrag

Du vet väl om att du kan använda friskvårdsbidraget till Golf4u’s digitala Grönt Kort-kurs? Börjas spela golf på dina villkor med Sveriges största och populäraste golfkurs och låt chefen betala 🙂

 

Du köper vår digitala kurs ”Ta Grönt Kort” direkt nedan och får automatiskt ett kvitto att använda för redovisning mot friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare.

 

Är din arbetsgivare ansluten till en friskvårdsportal, Benify, Epassi (fd. Actiway), Benefits (Söderberg & Partners) eller Wellnet, gör du ditt köp direkt genom att klicka på respektive friskvårdsportal logoype.

Köp golfkurs direkt

Komplett Grönt Kort-kurs med teori & praktik för 1 195 kr!

Denna kurs passar dig som vill ta Grönt Kort genom en smidig och komplett nybörjarkurs innehållande quiz och videor. Kursen är digital och är tillgänglig i 12 mån. Medlemskap i golfklubb ingår inte.

  • Jag har en rabattkod ▾
  • 0,00 Kr

Hur fungerar det med friskvårdsbidrag?

Golfspel är sedan 1 jan 2018 en godkänd friskvårdsförmån vilket innebär att det är möjligt att använda friskvårdsbidraget till vår digitala kurs ”Ta Grönt Kort”. Du som köper vår digitala Grönt Kort-kurs direkt via vår hemsida får automatiskt ett kvitto att använda för redovisning mot friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare som inte är ansluten till friskvårdsportal.

 

Det är skatteverkets riktlinjer som gäller och eftersom kursen är baserad på att man huvudsakligen utövar motion (i form av speltest och praktiska övningar) så är den möjlig att utnyttja för friskvårdsbidrag. För att friskvårdsbidraget ska kunna användas till vår golfkurs krävs att arbetsgivaren följer riktlinjerna och godkänner det som aktivitet.

Är Golf4u anslutna till några friskvårdsportaler?

Golf4u är i dagsläget anslutna till BenifyEpassi (före detta Actiway)Benefits (Söderberg & Partners) och Wellnet.  Är din arbetsgivare ansluten till någon av dessa gör du ditt köp direkt via respektive friskvårdsportal. Vi ser kontinuerligt över våra samarbeten med olika friskvårdsportaler.

TA GRÖNT KORT - SNABBT OCH SMIDIGT!