Om oss / Press

Referenser

Golf4u™ / Vår lösning

Grundaren till Golf4U Michael Persson

Det finns många som varken kan, vill eller behöver gå en fysisk grupputbildning med ett antal fasta tidsbestämda träffar, för att behärska golfspelets grunder och de krav som ställs för att ta Grönt Kort. Många har dessutom uppfattningen att det är dyrt och krångligt med dessa fysiska kurser. Därför lanserades en digital Grönt Kort-kurs år 2016, nämligen Golf4u™. Tack vare vår tillgänglighet, smidighet och prisvärda lösning har vi idag vuxit till att vara Sveriges största och populäraste Grönt Kort-kurs.

 

Golf4u™ är digitala utbildningar med modern teknik/pedagogik och till för dig som vill lära på egen hand eller med kompisar, vägledd av våra quiz och videor. Vår lösning är komplett och du som kund får ta del av quiz/videor kopplat både till teori och praktik. Du får tillgång till allt utbildningsmaterial i 12 mån för att möjliggöra vidare inlärning under en längre period. På så sätt kan du “gå tillbaka” och lära mer när en konkret situation uppstår under spelet. Vill du läsa mer detaljerat hur det fungerar att ta Grönt Kort via oss, klicka dig gärna vidare till https://golf4u.se/sa-fungerar-det/

 

För dig som gillar idén men ändå anser dig behöva fysiska lektioner med tränare kan det vara bra att veta att nästan alla golfklubbar har en tränare som erbjuder lektioner. Genom din utbildning via Golf4u™ får du reda på vad just du behöver öva mer på. Då kan du tex. boka 1-3 lektioner som komplement till Golf4u™. På så vis kan du få en mer individanpassad lösning än vid en traditionell grupputbildning.

Bryttsätter Golfklubb / Micke P Golf

Grundaren till denna lösning, Michael Persson, är bl.a. verksam på Bryttsätter golfklubb och har utbildat över 1 600 personer genom fysiska Grönt Kort-kurser sedan 2008. Golfklubben som ligger mellan Norrköping och Linköping har en niohålsbana, öppen för pay’n play. Bryttsätter GK är Sveriges näst största golfklubb med ca 15 000 medlemmar och erbjuder attraktiva greenfeemedlemskap från 380kr/säsong. På Bryttsätter GK är alla välkomna och vi strävar framförallt mot att vara nybörjarvänlig med en familjär atmosfär.

 

Bakgrund

För att få spela golf krävs oftast Grönt Kort och medlemskap i en golfklubb. Golf4u™ är framtaget utifrån dels modern pedagogik och teknik och dels utifrån den populära Grönt Kort-utbildning tusentals personer gått hos Michael Persson / Micke P Golf.

 

Alla kan bli kund i Golf4u™ som erbjuder individanpassade digitala utbildningar under 12 mån. Utbildningen anpassas till dina förutsättningar med möjlighet till repetition och lära mer när en konkret situation uppstår under spelet. För dig med ambition att ta Grönt Kort och som redan har en del golfkunskaper kan processen att ta Grönt Kort gå snabbt, många gör det inom 24h.

Press

Tidigare reportage från året 2016 när vi lanserades

Svenskgolf.se (16-08-23)

Corren.se (16-08-18)

Nt.se (16-08-18)

TA GRÖNT KORT - SNABBT OCH SMIDIGT!