Skapa Golf-ID till “Min Golf”

 

Mejla nedan info till order@golf4u.se så skapar vi manuellt ett Golf-ID till dig så snart som möjligt. Var noga med att infon du mejlar är korrekt och rättstavad. Observera att vi kan endast skapa Golf-ID till dig som går vår kurs.
Personnummer:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postort:
Postnummer:
Telefonnummer:
Epost som är ditt användarnamn till Golf4u:
Epost som du vill ha registrerat kopplat till ditt Golf-ID:
Om du är under 18 år behöver vi även ha Golf-ID till en Vårdnadshavare. Om Vårdnadshavare saknar Golf-ID kan vi skapa Golf-ID till hen om vi får ovanstående uppgifter för vårdnadshavare också.
 
VIKTIG INFO! När vi skapat ditt Golf-ID så kommer du få ett mejl från oss som bekräftar detta samt ett mejl från Svenska golfförbundet (normalt inom ca 30min från att vi skapat ditt Golf-ID) med ditt Golf-ID med tillhörande lösenord. Mejlet från Svenska Golfförbundet kan hamna i skräpposten så kolla även där.
OBS! På “Min Golf” kan det stå att Bryttsätter golfklubb är din hemmaklubb. Detta gör det för att Golf4u™ bedrivs genom Bryttsätter golfklubb som du då rent administrativt tillhör, tills du ev. blir medlem i annan klubb. För att bli “aktiv” medlem behöver du teckna och vara medlem i någon golfklubb.