2020-04-17 Viktig Information

2020-04-17 Viktig Information

2020-04-23 kl. 16:00 Viktig Information

— uppdatering —
SGF meddelade nu att deras processer tar längre tid än de beräknat. Nytt datum för öppning är just nu imorgon fredag den 24e april.
— uppdatering —

Under mars 2020 infördes världshandicapsystemet. Detta medförde som vi kommunicerat tidigare att SGF (Svenska golfförbundet) fick en del buggar som de jobbar med att lösa. Nu har det visat sig att dessa buggar varit mer tekniskt utmanande än de kunde förutse.

För att åtgärda detta har SGF stängt all handicapregistrering vilket konkret innebär att ingen i hela Sverige kan erhålla Grönt Kort eller justera sin hcp. Nedstängningen är just nu planerad till torsdag den 23 april. Detta medför längre hanteringstider för ärenden kopplat uppladdning av scorekort vilket vi från Golf4u beklagar men hoppas du som kund har överseende med utifrån ovan situation.

Från 15 april 2020 kom nya riktlinjer för att ta Grönt Kort, vilket kommer innebära anpassningar av Golf4u upplägg. Till följd av ovan försening är även denna process försenad.

Klicka här för mer information: https://golf.se/for-spelaren/regler–handicap/varldshandicapsystemet/information-om-min-golf/TA GRÖNT KORT - SNABBT OCH SMIDIGT!