2020-04-27 kl 22:00 Uppdatering om läget

2020-04-27 kl 22:00 Uppdatering om läget

Vi har all förståelse för det du och andra nya golfare upplevt i och med SGF:s nedstängning av möjligheten för hela “golf Sverige” att kunna erhålla Grönt Kort. Vi kan bedyra att vi gjort och gör allt vi kan för att få SGF att så fort som möjligt lösa sina problem utifrån vart vi befinner oss i golfsäsongen. Nu verkar det äntligen fungera! Som vi tidigare kommunicerat via nyhetsbrev och på Golf4u.se infördes 15 april 2020 nya riktlinjerna för Grönt Kort, vilket skulle innebära anpassningar av Golf4u:s upplägg. Även denna process försenades men nu är även det klart vad som kommer ske.

“Peppar, peppar, ta i trä” men nu verkar det som att möjligheten att ta Grönt Kort fungerar för de flesta. Det kvarstår några barnsjukdomar, som vi informerat SGF om vilket, för den enskilde Golf4u-eleven kan innebära längre handläggningstider. Vi hoppas verkligen för hela “golf Sverige” att det fortsätter fungera så vi alla kan fokusera på själva spelet och inte på buggar eller annat.

Justering från 4 maj

Som vi tidigare kommunicerat ändrades, utifrån de nya riktlinjerna för Grönt Kort, våra alternativ för spelprov till att bara gälla alternativ 3 av våra spelprov from med den 13 april 2020. Nu står det också klart att du som elev från den 4 maj 2020 även kommer behöva göra ett slutprov från Svenska Golfförbundet (SGF) i form av quiz på de teoretiska delarna. Ditt slutprov på de teoretiska delarna nås via “Min sida” när du klarat alla våra 12 quiz och kan göras hur många gånger du vill. Om du genomför våra 12 quiz och laddar upp bild på godkänt spelprov senast den 3 maj kl 22.00 kommer du inte behöva genomföra slutprovet via SGF. Självklart kan du från den 4 maj fortsättningsvis ta Grönt Kort via Sveriges största och populäraste golfkurs. Den enda skillnaden från det datumet är att du behöver göra slutprovet från SGF i form av quiz på de teoretiska delarna vilket uppskattningsvis tar 20 min för den som utbildats sig via Golf4u.

Unik rabattkod

Från Golf4u beklagar vi än en gång den uppkomna situationen som SGF: nedstängning och buggar medfört men hoppas du som kund har förståelse utifrån att vi gjort allt vi kan. För att visa vår goda vilja och kompensera för den eventuella väntan du behövt utså och det tålamod du visat erbjuder vi dig en unik rabattkod att ge bort till en ny eller gammal vän som du önskar ha med dig ut på banan. Rabattkoden “2020SGF” sätter priset till 895kr (ord pris 1195kr) och är giltig tom den 15 maj 2020.

Repetition: kunskapens moder

Som vanligt är du kund hos oss i 12-mån och när du har klarat Grönt Kort förändras inte det. Som vi ser på introduktionen har du kommit en bra bit på vägen men ditt lärande når en ny nivå nu när du kan komma ut på banan på “riktigt” och hamna i de situationer som vår kurs bygger på. Repetition sägs vara kunskapens moder men det har du säkert redan koll på ?.

Gå gärna in på vår Facebook för att gilla och recensera oss. Återigen tack för visad förståelse och njut av ditt golfspelande!

//Michael Persson och teamet på Golf4u™TA GRÖNT KORT - SNABBT OCH SMIDIGT!